Aktiivisuusranneke yrityksesi logolla


Aktiivisuusrannekkeet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Yhä useamman ranteesta löytyy jonkinlainen laite tai terveyden mittari. Ihmiset ovat yhä enemmän tietoisia liikunnan terveysvaikutuksista. Hyötyliikunnan tuomat edut ovat kaikkien tiedossa.

Aktiivisuusrannekkeita on eri toiminnoilla, mutta niillä on mahdollista mitata mm. pulssia, askelia ja matkaa. Aktiivisuusrannekkeella saa lisää aktiivisuutta arkeen ja se opettaa liikkumaan omaa kroppaa kuunnellen. Se sopii niin aloittelijalle kuin kokeneellekin kuntoilijalle. Aktiivisuusrannekkeista tulee helposti osa elämää, kuin luotettava ystävä, joka huolehtii terveydestäsi.

Tällä sivulla esitellään aktiivisuusrannekkeita, joihin on painettu taitavasti yrityksien logoja.

Mainostuote ja terveyden edistäjä samassa paketissa

Aktiivisuusranneke on oiva keino edistää yrityksesi brändiä. Tuote yhdistetään terveyteen ja hyvinvointiin. Se näyttää, että yrityksesi välittää. Se näyttää, että yrityksesi on askeleen edellä. Se tuo yrityksesi tähän päivään. Aktiivisuusrannekkeeseen kytkeytyvä myönteinen vaikutus on mahdollista liittää myös sinun yritykseesi!

Logollinen ranneke on erinomainen lahja

Miltä tuntuisi nähdä uskollisimman asiakkaasi ranteessa yrityksesi logo? Tai yrityksesi henkilökunta kehumassa uutta ranneketta, jossa vilkkuu logosi? Aktiivisuusranneke painatuksella on täydellinen lahja tärkeimmille asiakkaille tai tuloksen mahdollistajille, henkilökunnallesi. Pienellä lahjalla on mahdollista saavuttaa uskomattomat hyödyt. Aktiivisuusrannekkeet sinun logollasi toimivat jo itsessään mainoksena yrityksellesi. Ne näkyvät ihmisten ranteissa, kuuluvat heidän puheissaan. Unohtamatta hyvää vaikutusta lahjan saajojen keskuudessa. Oli kyseessä sitten merkittävä asiakas, henkilökunnan sitouttaminen tai lahja hyvälle ystävällesi: aktiivisuusranneke sinun logollasi on varma valinta!